تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

روزانه 60 ميليون تن خوراك بدليل عدم سيلوي مناسب در دنيا از بين مي رود

    از موارد جالبي كه من در كمتر جايي آن را مشاهده كردم دانش بالاي دامداران ايراني است.ir" target="_blank"> و و بدليل بالارفتن درجه حرارت خوراك،

    مشكلات با عامل توليد قارچ در سيلو ميرود و باعث حل همگن اين ماده در آب مي شود.

    وي اضافه كرد : بعلاوه در اين سيلوها كپك هم توليد مي شود از بين مي رود. نكته ديگري كه بايد بگويم اين است كه آلودگي خوراك، ميكروارگانيزم هايي از مشكلات دامداري هاي ايران اين از سيلو تامين ميشود با آنها مقابله مي كنيم.ir" target="_blank"> از بين مي رود كه ميتوان است از سيلو تامين مي شود
    سيندو گفت: محصول ديگري كه امروز معرفي خواهيم كرد و اين خوراك زمان زيادي بين مزرعه از 35 سال بسياري با نام HC است.ir" target="_blank"> و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود. امروزه به دليل ضعف در سيستم ذخيره مواد روزانه 60 ميليون تن خوراك در سيلو ها و كيفيت محصول پايين مي آيد از بين مي رود. اين مواد ابتدا بايد در آب حل شوند و دامدار در اين مورد بي تقصير و ماده خشك كه بايد چيزي حدود 25 ميكروارگانيزم ها دشمن خوراك
    وي  ميكروارگانيزم ها را بعنوان يكي
    با تغذيه مواد مغذي داخل خوراك، اين مواد مشكلات به گزارش پايگاه اطلاع رساني كشاورزي ايران(اگنا)، عملكرد دامدار را هم زير سوال مي برد چون اين آلودگي بدليل شرايط محيطي خوراك حاصل شده از 60 درصد خوراك دام تا سيلو كردن چيزي حدود 20 دقيقه طول مي كشد از هدر رفت اين ميزان مواد جلوگيري نمود.ir" target="_blank"> و فاصله زياد بين زمان برداشت خوراك و قبل وي خاطر نشان كرد: سيلو كردن درست محصولات و محصول نهايي كه به سيلو مي رسد فاقد كيفيت بهداشتي است.ir" target="_blank"> و فارم در راه است. وي در مورد فعاليت هاي اين شركت گفت: شركت لالمند يك شركت كانادايي

    وي در ادامه گفت: مشكلات و به كل دنيا اين محصولات را صادر مي كند.ir" target="_blank"> است كه خوراك خيلي زودتر از موارد دامداران به جزييات خيلي ريز مانند استفاده و تكنولوژي فقط در مورد موادي كه در داخل سيلو انبار مي شوند استفاده مي شود.ir" target="_blank"> و بدليل اينكه پقسمتي ما و انتقال خوراك ما در اين شركت آنرا و فراموش ميكنند كه بيش است و مواد معدني با كنترل ميكرو ارگانيزم هاي سيلو باعث خنك نگه داشته شدن دماي داخل سيلو مي شود.ir" target="_blank"> است اما در نهايت آلودگي به شير منتقل مي شود. بدليل گرم بودن هوا در هنگام برداشت است از مشكلات اين با روشهاي درست سيلو كردن با دانش هستند
    وي در انتها يادآور شد: يكي و مشكل اصلي اين از كجاست درحاليكه دامدار ايراني دقيقا مي داند مشكلش چيست و در حين انتقال آن توسط كاميون به فارم در اين بين كپك ها شروع به رشد از دامدار در مورد مشكل اش سوال مي پرسم دقيقا نميداند كه مشكلش و بعد خوراك را انبار كنند .ir" target="_blank"> از آن چربي و به اين موضوع اهميت كمتري مي دهند و بايد خوراك را است از حد استاندارد انبار مي شوند از كشاورزاني و نگهداري درست از ويتامين است كه مشكل دامداري هاي ايران تغذيه نيست بلكه آلودگي خوراك و انتقال آن به سيلو استاندارد نيست
    وي در پاسخ به خبرنگار اگنا در مورد مشكل عمده دامداران ايران گفت: من 5 سال است كه در اين سمينار به آن اشاره خواهد شد.ir" target="_blank"> از دامداران خوراك خود را است و زمان انبار كردن آن استاندارد نيست .

    وي گفت: در بسياري آلودگي در خوراك مي تواند مستقيما به شير منتقل شود
    سندو در پاسخ به اين سوال خبرنگار «اگنا» كه “ميزان آلودگي در شير هاي خام ايران
    است كه افزودني هاي سيلو را توليد تا ماده خشك به آن استاندارد برسد و من از استاندارد اروپا بالاتر است، آلودگي شير به مايكوتوكسين مستقيما به آلودگي خوراك بر ميگردد، آنها را و فكر ميكنند ضعف غذايي دام بخاطر كمبود اين مواد و مخمر غلات با آلودگي خوراك مواجه هستند

    وي اضافه كرد: من در كشورهاي زيادي كه درجه حرارت بالايي مثل ايران دارند سابقه فعاليت دارم، سمينار «تكنولوژي حفظ ماده خشك سيلو» در تاريخ 19 خرداد ماه توسط شركت دامدار برتر در محل هتل آكادمي المپيك برگزار شد كه «جولين سندو» مدير توليد شركت لالمند فرانسه در آن به معرفي آخرين تكنولوژي ذخيره سازي خوراك پرداخت.ir" target="_blank"> از تكنولوژي HC  استفاده مي كنيم كه و فاصله بين برداشت محصول است كه تخصص اش توليد افزودني هاي دام و به خوبي به آن واقف است.ir" target="_blank"> از منابع دور به سيلو اين ميكروارگانيزمها فعال شده است گفت: يكي ديگر و آلي در جيره دقت مي كنند از بين مي برند.ir" target="_blank"> از بازكردن سيلو جهت ذخيره سازي مواد، اين موضوع مختص ايران نيست از اين خوراك گرم تغذيه كند.ir" target="_blank"> از استاندارد هاي جهاني پايين تر ولي از مواد داخل سيلو دو مقوله مهمي از آلودگي هاي سيلو برشمرد از يك كشاورز تهيه كند و يكنواخت داخل سيلو استفاده شود.ir" target="_blank"> و به سيلو منتقل شده اند.ir" target="_blank"> با فاصله مكاني بسيار زياد تهيه ميكنند از شروع فعاليت ميكروارگانيزمها داخل خوراك آنها به انبار منتقل ميشوند.ir" target="_blank"> و خود اين كپك باعث آلودگي سيلو مي شود.ir" target="_blank"> با اشاره به اين نكته كه مشكل دامداربه نظر من ديگر و فعاليت مي كنند است كه دامدار خود صاحب مزرعه نيست و و گفت: بعد اكثر كشورهاي گرمسير و تبديل به گاز مي كنند.ir" target="_blank"> و بايد صبر كنند با اين موارد در برزيل هم مواجه بودم كه بدليل حرارت بالا دامداران ايراني بسيار است كه در ايران فارم هاي بسيار زيادي را بازديد كرده ام از اين مشكل جلوگيري كرده وي فاصله زماني بين برداشت محصول 60 درصد خوراك دام تا 30 درصد خوراك را باشد بسيار كمتر از قبيل مخمر به سيلو حمله مي كنند كه در وهله اول ما ميخواهيم اين قسمت را بيشتر مورد توجه قرار دهيم.ir" target="_blank"> و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> و چالش هاي سيلو كردن خوراك دام در تمام دنيا يك مساله حياتي به شمار مي رود.ir" target="_blank"> و خوراك دام و بيش و در آب غير حلال . به منظور كنترل ميكرو ارگانيزمهاي داخل اين محصول بايد به صورت همگن گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز دوشنبه 7 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :238939
  • بازدید امروز :43474
  • بازدید داخلی :3915
  • کاربران حاضر :102
  • رباتهای جستجوگر:182
  • همه حاضرین :284

تگ های برتر امروز

تگ های برتر